Een Eager tweedehands racefiets heeft de zekerheid van nieuw.

Ready for the road.

Al onze tweedehands fietsen zijn Eager Approved, wat inhoudt dat ze uitvoerig gecontroleerd zijn op 30+ cruciale punten door onze experts. Daarmee kunnen we gegarandeerde kwaliteit leveren, juist ook bij gebruikte fietsen.

Met het Eager Approved keurmerk koop je dus een bijna-nieuwe fiets, met alle zekerheid van een nieuwe. We onderzoeken de leeftijd, kwaliteit en conditie van al onze fietsen en onderdelen, zoals bijvoorbeeld het frame, de aandrijving en de wielen. Daarnaast zorgen we ook nog eens voor alle nodige upgrades en aanpassingen. Elk onderdeel van de fiets dient minimaal een 7 uit 10 te scoren om door onze keuring heen te komen. Zo niet, vervangen we het onderdeel. Simpel.

Het resultaat? Altijd een fiets in absolute topconditie, compleet met keuringsrapport zodat ook jij van alle details op de hoogte bent. Kun je in elk geval met een gerust hart opstappen. 

Met Eager ben je klaar voor je volgende trip. Of je nu zorgeloos door de stad cruist of zelfverzekerd flinke kilometers maakt. Eager biedt alleen high-end fietsen aan, klaar voor jouw favoriete daily ride. Happy trails!